Učenci 4.c in 4.e oddelka posebnega programa s spremljevalci, smo se v maju odpravili v šolo v naravi na slovensko obalo. V Izoli smo skupaj preživeli tri dneve. O tem, kaj smo videli, doživeli in kako smo se imeli, pa izveste v naslednjih utrinkih v besedi in sliki.

V šoli v naravi sem plavala. Voda je bila mrzla, vendar je bilo super. Imela sem se čudovito.

(Sara)

Šli smo v Portorož in  Piran. Videli smo akvarij, kjer imajo veliko morskih živali in rib. Bil sem v vodi, bila je mrzla.Bili smo na pici. Jedli smo tudi sladoled. Imeli smo se fajn.

(Uroš)

V šoli naravi smo šli v akvarij v Piran, hodili na sprehode, ogledali smo si Izolo in se posladkali s sladoledom. V šoli naravi sem se imela super in želim, da bi se spet ponovilo naslednjo leto.

(Čarna)

V šoli v naravi smo se imeli fajn in zabavno.  Najbolj mi je bilo všeč, ko sem se kopal in skakal iz pomola.

(Urban)

Šli smo peš od Portoroža do Pirana. Imeli smo se super in bi še enkrat ponovili.

(Maja)

V Izoli je bilo zelo lepo. Hodili smo po mestu, bili smo na sladoledu, šli smo na Tartinijev trg, bili smo bili v akvariju.

(Leon)

V šoli v naravi smo se imeli vrhunsko, carsko, perfektno ter kulsko. Jedli smo okusen zajtrk, kosilo ter večerjo. V torek smo šli v pizzerijo Riva na slastne ter okusne pice. V pizzeriji Riva sem pojedel kar pet kosov pice. Potem sem se skopal v topli vodi v bazenu. Imel sem se genialno ter super.

(Tilen)

Najbolj so mi bili všeč sprehodi ob morju.

(Gregor)

Užival sem v vožnji z vozičkom na obali Izole, saj sem imel res veliko prostora.

(Nejc)

Najbolj mi je bilo všeč, ko smo jedli pico v Piranu. Morje se mi je zdelo čudovito, morski zrak tudi. Mami sem napisala kartico. Ko smo prišli do plaže, smo namočili noge v morje.

(Azemina)

Najbolj mi je bilo všeč, da smo bili zadnji dan dolgo na plaži. Bilo je sončno vreme. Plaža v Izoli je zelo velika. V morje sem pomočila noge. Bilo je super. Želim si še veliko takih izletov. Hvala, da ste me vzeli na morje.

(Aneja)

(Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 1)